Amb l’entrada de la Setmana Santa i la Primavera els Petits de l’Esplai ens acomiadem d’un Segon Trimestre ple d’aventures. 

Aquest cap de setmana, hem estat convidats a la Casa de Can Què pel nostre gran amic pintor: en Cítapa. Jocs, aventures al bisc construint cabanyes, tallers de pintura, fang i cuina… Ens hem convertit en tots uns artistes! 

Però no pas uns artistes qualsevols. Uns artistes que a partir dels seus quadres volen transmetre emocions com: l’alegria, la tristesa, la por, la ràbia, la ilusió, el fàstic, la calma, l’interès… Uns artistes que tenen ganes de descobrir els misteris d’aquest nou món i explorar-ne tots els racons. Uns artistes que defensen el respecte de totes aquelles persones que d’una manera o altra creen ART.

Així doncs, amb aquesta pinzellada de colors d’aquest trimestre i d’aquestes darreres colònies la Unitat dels Petits de l’Esplai us desitja unes bones vacances! 

PD: Ah! I això no s’acaba aquí perquè… Aquest darrer trimestre ens esperen moltes sorpreses, MOLTES ja que viatjaren molt i molt lluny!
Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *